Ανακαινίσεις Χώρων

Κάθε χώρος που θέλει ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ανακαινίσεις Χώρων

Κάθε χώρος που θέλει ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εκεί η πολύχρονη εμπειρία μας στην ανακαίνιση σπιτιού, την  κατασκευή κατοικιών, εξοχικών και πολυκατοικιών, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας PAPAKOSTAS CONSTRUCTIONS μπορεί να αναλάβει την  ανακαίνιση μονοκατοικίας, ανακαίνιση διαμερίσματος, αλλά και λύσεις σε προβλήματα υγρομόνωσης και θερμομόνωσης, θερμοπρόσοψη αλλά και κατασκευή νέων κτιρίων στοχεύοντας στην ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση τους.

Xρόνια δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση πολυκατοικιών, διαμερισμάτων και κατοικιών. Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου ανακαινίσεις παλαιών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, καθώς και επιμέρους εργασίες σε αυτά με σκοπό την λειτουργική, την ποιοτική αλλά και την αισθητική τους αναβάθμιση. Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών και την κατασκευή ιδιωτικών έργων με το κλειδί στο χέρι.

Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελμάτικό σας χώρο; Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες έχετε.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

1ο ΣΤΑΔΙΟ

Αφού μας καλέσετε, θα επισκεφτούμε χωρίς καμία επιβάρυνση  το χώρο που θέλετε να ανακαινίσετε.

Μας λέτε τι θέλετε να κάνετε και αποφασίσουμε μαζί ποιες εργασίες απαιτούνται για να  ανακαινιστεί ο χώρος σας.

Κάνουμε τις πρώτες μετρήσεις: μέτρα κουζίνας, διαστάσεις αλουμινίων, διαστάσεις λουτρού, πόρτες εσωτερικές, ντουλάπες, δάπεδα.
Φωτογραφίζουμε όλους τους χώρους σας και κουβεντιάζουμε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες.

2ο ΣΤΑΔΙΟ

Μας επισκέπτεστε στο γραφείο μας και συζητάμε για να  λύσουμε τυχόν απορίες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε επί των κατασκευαστικών θεμάτων και επί της ποιότητας των υλικών.

Μελετάμε  το τελικό κόστος και το διαμορφώνουμε στην τελική μορφή του, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις.

Επίσης συζητάμε  τις προτάσεις των αρχιτεκτονικών σχεδίων για τυχόν διαφοροποίηση τους και την τελική επιλογή τους.

Επισκεπτόμαστε μαζί σας, τους προμηθευτές της εταιρίας μας με σκοπό να επιλέξουμε , τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε

3ο ΣΤΑΔΙΟ

Αφού  ολοκληρωθούν τα παραπάνω στάδια, υπογράφουμε την προσφορά και σας παραδίδουμε αναλυτικά σχέδια του χώρου που ανακαινίζεται, αναλυτική κατάσταση των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, χρονοδιάγραμμα  υλοποίησης του έργου και τρόπος πληρωμής.

Φιλοσοφία μας είναι να αποπερατώνουμε μια εργασία και μετά να ολοκληρώνετε η καταβολή της συμφωνημένης στην προσφορά αμοιβή μας.

Οι ανάγκες και τα δεδομένα της κάθε οικοδομής είναι διαφορετικά και μόνο έπειτα από λεπτομερή σχεδιασμό του χώρου, μπορούμε να βγάλουμε οριστικό και ακριβές κόστος.